Чешкият нападател на Байер Леверкузен Патрик Шик може да пропусне

...
Чешкият нападател на Байер Леверкузен Патрик Шик може да пропусне
Коментари Харесай

Патрик Шик продължава да лекува контузия

Чешкият нападател на Байер Леверкузен Патрик Шик може да пропусне районното дерби с Кьолн от 14-ия кръг на Бундеслигата в сряда, призна старши треньорът на " аспирините " Шаби Алонсо.

" Все още не знам дали Шик ще може да играе. Ще преценим малко преди мача ", сподели Алонсо на конференцията преди дуела.

Шик не игра и при триумфа с 5:0 над Унион Берлин през уикенда поради болки в аддукторите.  Аут за гостуването на Кьолн е и младата звезда на немския футбол Флориан Вирц. 19-годишният нападател неотдавна възобнови тренировки след дълготрайно лекуване на скъсани кръстни връзки в коляното, само че Алонсо не счита да рискува здравето му.

" Все още на Вирц му е рано да се връща в игра. Той има да извърви дълъг път и действаме малко по малко ", сподели още Алонсо.

Думите на испанския управител съвсем несъмнено дават негативен отговор на въпроса дали Вирц ще бъде извикан от Ханзи Флик в националния тим на Германия за международното състезание в Катар, което се открива на 20 ноември. В четвъртък, 10 ноември, Флик ще разгласи състава си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР