Чешкият инвеститор в недвижими имоти CTP навлиза на българския пазар.

...
Чешкият инвеститор в недвижими имоти CTP навлиза на българския пазар.
Коментари Харесай

Чешката CTP навлиза на българския пазар

Чешкият вложител в недвижими парцели CTP навлиза на българския пазар. Плановете на най-големия притежател и оператор на бизнес паркове в Централна Европа са да доближи в страната ни 100 000 квадратни метра наети пространства до края на 2021 година

България е седмият пазар на CTP в района на Централна Европа дружно с Чехия, Словакия, Унгария, Сърбия, Румъния и Полша. "България е кръстопът сред Европа и процъфтяващата стопанска система на Близкия изток, Русия и Азия. По всевъзможен стандарт България е обещаваща страна за вложения в бизнес паркове, офиси и логистични центрове ", съобщи изпълнителният шеф на CTP Ремон Вос, представен от Emerging Europe.

Владимир Гурджиев, шеф на CTP за страната, съобщи, че този ход дава отговор на търсенето от няколко съществуващи клиенти на компанията. "Първоначалният ни фокус ще бъде върху региона на София и върху секторите логистика на трети страни, дистрибуция, фармацевтика и бързооборотни артикули. Очакваме до Коледа да имаме екип от шестима експерти по недвижими парцели. Нашите проекти за напредък са амбициозни - 100 000 квадратни метра до края на 2021 година Ще реализираме това посредством композиция от придобиване и развиване ", означи Гурджиев.

Основаната в Чешката република през 1998 година компания CTP през 2018 година записва брутен приход от наем в размер на 274 милиона евро.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР