Чешката полиция съобщава за четири смъртни случая при стрелба в

...
Чешката полиция съобщава за четири смъртни случая при стрелба в
Коментари Харесай

Най-малко 6 души са убити при стрелба в болница в Чехия

Чешката полиция оповестява за четири смъртни случая при пукотевица в болница в Острава, Чехия. Чешката телевизия оповестява, че шест души са убити в болница на Острава тази заран. Властите настояват, че обвинените към момента са на независимост.

По последни данни от управляващите и чешките медии, " открит е автомобила на заподозряния. Предполагаемият причинител на стрелбата в болница в Острава към този момент е мъртъв, откакто обръща револвера към себе си ", при приближаването на полицията. " 42-годишният мъж се е прострелял в главата преди да се намеси полицията, той е мъртъв. Благодарим на обществеността за съдействието и съдействието в патрулирането ".

По информация на чешките медии, " нападателят в прострелял петима души в чакалнята за травматология, шестият е умрял в операционната, седми човек е в сериозно положение след интервенция, двама пациенти са отвън заплаха. Престъпникът е прострелял общо 9 души, 6 мъже и 3 дами ".

По-рано полицията заяви, че " във връзка със стрелбата, рисков въоръжен мъж се движи в сребристосиво транспортно средство Renault Laguna 9T57401. Извършителят е рисков, евентуално въоръжен, апелирам, не се опитвайте да го задържите и незабавно се обадете на 158. Актуалната информация е за 6 починали и 2 ранени ".

Полицията разяснява: " Молим обществото за помощ при намирането на евентуалния обвинен. Също по този начин призоваваме за оптималната нерешителност. В момента ускоряваме надзора върху определени цели в Чешката република. Молим обществото за самообладание и внимание. "

По-рано управляващите пуснаха друга фотография на мъж облечен в алено, за кого оповестяват, че " това е значим очевидец на събитието, само че сега работим по друга версия и търсим различен човек. Благодаря ви за разбирането ", добавя полицията.

Премиерът Андрей Бабиш удостоверява, че 6 души са починали при стрелбата.

В " Туитър ", полицията добавя, че " на мястото на събитието има четирима починали и две тежко ранени лица. Полицията интензивно търси причинителя. Молим обществото за съдействие, при положение на някаква информация, апелирам, свържете се с нас на 158 ".

Министърът на вътрешните работи Ян Хамачек разяснява за КТ: След седем часа сутринта имаше пукотевица... Мога да потвърдя, че е имало жертви. Има и ранени, пътувам към Острава.

Хамачек добавя за CzechTV, че е " разпрострат SWAT екип ".

Губернаторът Иво Вондрак, " импровизирано потвърдихме 6 починали ".

Полицията търси висо 180 см мъж с алено сако за стрелбата в Университетската болница Острава, близкият университет е затворен. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР