Чешката компания Skoda публикува нови изображение на концептуалния си модел

...
Чешката компания Skoda публикува нови изображение на концептуалния си модел
Коментари Харесай

Skoda показа какъв ще бъде следващият Rapid

Чешката компания Skoda разгласява нови изображение на концептуалния си модел Vision RS, чиято международна премиера ще се състои по време на автосалона в Париж тази седмица. Прототипът би трябвало да покаже по какъв начин ще наподобява идващото потомство на модела Rapid.

Габаритите на машината са дължина 4356 мм, ширина – 1810 мм, височина – 1431 мм и разстояние сред двете оси 2650 мм. По своите размери протитипът е непосредствен до настоящия Rapid, чиято дължива е със 127 мм повече, като само дистанцията междудвете оси е по-близко до това на Octavia (-30 мм). Обемът на багажника на Vision RS е 430 литра.
Концептуаният модел е оборудван с хибриден силов елемент, в който влизат 1,5-литров бензинов турбомотор и електрически мотор. Има и акумулатори с потенциал 13 кВт/ч, като сумарната мощ на задвижващата система е 245 к.с.

Ускорението от 0 до 100 км/ч при прототипа на чехине ще лишава 7,1 секунди, а от 80 до 120 км/ч – 8,1 секунди. Максималната скорост е 210 км/ч. Само на електричество автомобилът изминава до 70 км/ч, като цялостното зареждане на батерията от общоприетата електропреносна мрежа лишава 2,5 часа.
Освен това прототипът е получил мултимедиен комплекс с гласов помощник Amazon Alexa, светодиодни фарове, 20-цолови джанти, а също по този начин направени от въглерод прагове, корпуси на огледалата и спойлер.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР