Червеното се появява като моден цвят за есента. Всички четири

...
Червеното се появява като моден цвят за есента. Всички четири
Коментари Харесай

Цветът, с който ще се откроим през есента

Червеното се появява като фешън цвят за есента. Всички четири столици на модата - Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж - показват сбирки, в които аленият цвят доминира. Това е явен знак, че аленото е желан цвят за есенната мода и е водещият тренд за сезона.

Червеното има мощна символика и асоциации в модата. То е цветът на пристрастеността, силата и силата. Привлича погледите и основава усещане, което го прави съвършен избор за есенните фешън изяви. Също по този начин, аленото е повсеместен цвят, който се харесва на доста хора и се комбинира елементарно с други цветове и фешън аксесоари.

Едно от огромните преимущества на аленото в есенната мода е неговата еластичност и безконечна прелест. Този цвят може да бъде носен от всеки, без значение от пола, възрастта или стила. Той може да бъде включен в разнообразни фешън комбинации и да се употребява както за ежедневни, по този начин и за по-официални мотиви.

Виждаме още от в този момент всемирски звезди включват в избора си за облекло аления цвят като формалната рокля на Дженифър Лопес, Кейт Мос, Дженифър Лорънс и други

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Kate Moss Agency (@katemossagency)

 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР