Червено, златно, бяло, матово – такива са цветовете в маникюра

...
Червено, златно, бяло, матово – такива са цветовете в маникюра
Коментари Харесай

Празничният маникюр залага на традицията в червено, златно и бяло

Червено, златно, бяло, матово – такива са цветовете в маникюра за коледно-новогодишните празници, за които описа пред БГНЕС Цветелина Георгиева. Младата жена е маникюристка от 7 години и с нея приказваме освен за маникюра по празниците, който избират нейните клиенти, само че и за това отмина ли времето на френския маникюр да вземем за пример.

Всъщност подготовката за празниците за една жена, която държи на външния си тип минава и през това да бъде с съвършен маникюр. Някои от дамите залагат на класиката или не изневеряват на нормалния си жанр в избора на цвят или украса. Има обаче и такива, които обхванати от празничното въодушевление търсят точно тематичния празничен маникюр за тези дни.

Коя жена, която обича себе си, не желае да има прекрасен, изтънчен, моден маникюр, сподели Цветелина. Тя е безапелационна и че модата на френския маникюр и на класическия червен лак няма да отмине. „ Това е стилно и красиво и не мисля, че ще отмине. Едното съставлява деликатност, другото класа “, акцентира експертът. За зимата изключително настоящи са термо лаковете. Те трансформират цвета си според от температура – един е цветът на топло, различен е на студено, те навлязоха у нас, по думите на Цветелина, от 2-3 години. Тя прави и огледален лак, както и с резултат котешко око – с магнитен лак.

Маникюристката счита, че една дама може да си направи добър маникюр и сама у дома. „ Стига да има предпочитание, да има време – това е изцяло задоволително, само че не бих споделила, че ще бъде професионален маникюр “, уточни тя. Ако желае професионален маникюр, при Цветелина, това ще й отнеме 30-35 минути за гел-лак. Обикновен лак, по думите на професионалиста, към този момент съвсем никой не прави, тъй като не устоя доста, а елементарният гел е с продължителност повече от 14 дни, най-малко за 20 дни.

По коледно-новогодишните празници цветовете, които избират нейните клиенти са алено, златно, матово, което в този момент тя споделя, че е доста хитово. Цветелина сподели и модели, които са доста настоящи и съвременни за тези празници, само че не всеки се престрашава и може да си разреши толкоз кичозни украшения по някои от ноктите си. „ Повечето хора обичат по-изчистени неща към този момент. Преди няколко години обичаха украса на всички пръсти, само че в този момент към този момент не е по този начин “, описа тя.

Тематичната украса към Коледа и Нова година също е желана и тя е обичайната за тези празници. „ Правя снежинки, дядомразчета, снежни топли, елхички ”, описа тя. Те са върху червен, златен, бял, лак.

Все отново каквото и да избра една дама за Коледа или Нова година, или даже да останем с обичайно желания маникюр, едно е несъмнено – празниците носят въодушевление, а хубавият маникюр единствено може да помогне то да е по-положително. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР