Червеният пипер, когато се използва правилно, може да помогне за

...
Червеният пипер, когато се използва правилно, може да помогне за
Коментари Харесай

Наистина ли помага червеният пипер за растежа на косата

Червеният пипер, когато се употребява вярно, може да помогне за унищожаване на мазната кожа и пърхота, както и за нормализиране на растежа на косата.
В националната медицина и козметологията, аленият пипер от дълго време е прочут. Лютата съставна част е чудесна за възстановяване на растежа на косата. Ползите от аления пипер за косата, противопоказания и способи, които в действителност оказват помощ за развъждане на гъста и красива грива, дано поговорим за това в тази публикация.
Ползите от аления пипер за косата
Червеният пипер, когато се употребява вярно, може да помогне за унищожаване на мазната кожа и пърхота, както и за нормализиране на растежа на косата. Понякога средства, основаващи се на него, се употребяват в битката против алопецията, т.е. загубата на коса. И това в действителност оказва помощ.
Как аленият пипер оказва помощ да пораства косата? Той има затоплящ резултат. Кръвта се втурва в третираната зона и зоната на корените получава О2. Къдриците стават по-еластични. Други съставни елементи могат да овлажняват и подхранват скалпа. Терапевтичният резултат от тези средства се дължи на капсаицин, витамини А, С и група В, както и на калий, магнезий, желязо. Има редица потребни качества на аления пипер за косата:
Подобряване на кръвообращението;
Укрепване на корените;
Противовъзпалителен ефект;
Стабилизиране на мастните жлези;
Стимулиране на растежа;
Лечение на пърхот и други заболявания по скалпа;
Увеличаване на плътността и здравината на косата;
Решението на казуса с косопада.
Противопоказания
Не мислете обаче, че аленият пипер е безопасен. Чилито не би трябвало да се употребява в някои обстановки. По-специално, с отворени рани и ожулвания по главата, персонална нетърпимост към продукта. Също по този начин е належащо с нараснало внимание да се третират такива процедури от притежателите на сензитивна кожа и суха кожа, защото е допустимо единствено да се утежни ситуацията. Червената чушка би трябвало да се употребява единствено с полиетиленови ръкавици. Също по този начин, процедурата ще изисква потреблението на четка или памучен тампон за нанасяне на продукта. Съставът може да провокира чувство за парене по главата. Няма потребност да мислите, че това е извънредно. Заради капсаицина, това е изцяло обикновено събитие, което споделя, че процесът на кръвообращението работи. Но със мощно, отвратително чувство за парене е по-добре лекарството да се измие от главата. Няма потребност да държите сместа прекомерно дълго. В противоположен случай можете да се нараните. Понякога единствено 10 - 15 минути е задоволително. В никакъв случай времето не би трябвало да надвишава 40 минути.
Чистият червен пипер в никакъв случай не се употребява за напредък на косата. В идеалния случай, готовата смес се смесва с разнообразни субстанции. Всичко зависи от това какъв резултат желаете да постигнете. За по-добър резултат можете да обгърнете главата си с пластмасова торбичка или забрадка, което ще има спомагателен термичен резултат. Сместа на основата на тинктурата се ползва безусловно за 2-3 минути, след което се измива с топла вода. Маската изисква по-дълго влияние върху косата.
Рецепти с червен пипер
Сега можете да си купите артикули въз основата на червен пипер за напредък на косата във всяка аптека или профилиран магазин. Можете обаче да ги приготвите сами. Как да създадем това?
съставки:
2-3 сухи люти чушка
200 мл коняк (алкохол)
Тъмна стъклена бутилка
Натрошете чушките, сложете масата в бутилка, по-късно изсипете ракията или различен алкохол. Тинктурата би трябвало да се съхранява на хладно място за една седмица. Трябва да се разклаща всеки ден. На осмия ден тя ще бъде подготвена за приложимост. Тази смес би трябвало да се смесва с масла, с цел да има спомагателен резултат върху растежа на косата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР