Червеният милионер Георги Гергов се е заел да помогне на

...
Червеният милионер Георги Гергов се е заел да помогне на
Коментари Харесай

С рамо от Георги Гергов: Елена Гунчева става нотариус в Пловдив

Червеният милионер Георги Гергов се е заел да помогне на адв. Елена Гунчева да стане нотариус в родния Пловдив. Източник на Lupa.bg под тепетата разкри, че откакто напусна „ Възраждане “ и Костя Копейкин, юристката решила да се занимава с кариерата си, вместо да губи време с политически балони.



Според нашия източник кукловодът в локалната Българска социалистическа партия конструкция към този момент е провел диалог с Гунчева, на който е реализирана сделка да употребява връзките си в правосъдната система, с цел да уреди адвокатката, отлюспила се от пишман патриотите, да стане нотариус допустимо най-скоро.

Иначе новината от деня по тематиката е, че заявката на Елена Гунчева за преустановяване на пълномощията ѝ като депутат е постъпило в деловодството на Народното събрание, потвърдиха за Българска телеграфна агенция от пресцентъра на Народното събрание.

В известие от края на предходната седмица във фейсбук Гунчева написа, че „ в една организация проблемите би трябвало да се слагат ясно и да се вземат решение по най-хубавия и уравновесен метод. Едноличните решения не могат и не би трябвало да се постановат. Необходим е баланс и приемливост към особеното мнение “, съобщи тогава депутатът.

Тя добави, че ще подаде оставка като депутат и ще напусне „ Възраждане “, макар че още има вяра в концепциите на партията, само че към този момент не има вяра на водача ѝ Костадин Костадинов. Днес пловдивчанката извърши заканата си и публично изиска да напусне Народното събрание.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР