Червеният килим в Кан не престава да ни поднася изненади,

...
Червеният килим в Кан не престава да ни поднася изненади,
Коментари Харесай

Хелън Мирън се боядиса в розово за фестивала в Кан

Червеният килим в Кан не престава да ни сервира изненади, а една от тях пристигна от Хелън Мирън.

73-годишната актриса се появи на премиерата на Les Plus Belles Annees D’une Vie (Най-красивите години в един живот) с коса, боядисана в нежно розово.

Късата и пригладена обратно коса на звездата й придаваше дръзновен и съвременен и в същото време грациозен тип, а царствената й златна рокля Elie Saab прибавяше първокачествен холивудски искра към тази визия.

Изключително наслаждение е да забележим, че с изключение на гений и необикновен дух, носителката на Оскар умее да опитва с визията си и да поддържа имиджа си неочакван, пресен и самонадеян.

Хелън Мирън постоянно е била юрист на това, че възрастта не лишава една жена нито от нейната прелест, нито от любознанието й към новото.

Също толкоз впечатляваща бе на аления килим и нейната другарка, актрисата Анди Макдауъл. Двете актриси на драго сърце позираха дружно, облечени изцяло друго.

Анди съумя да прикове погледите с ексцентричното комбиниране от необятен панталон и горна част с шлейф, което несъмнено бе едно от най-интересните фешън решения на фестивала досега.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР