Червеният картон на футболиста на Реал Мадрид Винисиус Жуниор, получен

...
Червеният картон на футболиста на Реал Мадрид Винисиус Жуниор, получен
Коментари Харесай

Отмениха червения картон на Винисиус Жуниор

Червеният картон на футболиста на Реал Мадрид Винисиус Жуниор, получен в дуел против Валенсия, в който бразилецът бе и обиждан на расистка съществена, бе анулиран, оповестиха от испанската футболна централа.

Винисиус бе изпъден в добавеното време от рефера Рикардо де Бургос Бенгоечеа за удар против противник след сдърпване с футболисти на Валенсия, при което наподобява той бе сграбчен за врата.

По-рано Винисиус Жуниор стана обект на расистки обиди от страна на ентусиасти на стадион „ Местая “, което докара до спирането на мача за десетина минути, защото футболистът сочеше хората, които са го обиждали от трибуните.

„ Състезателната комисия на федерацията счита, че оценката на съдията е повлияна от пропускането на общата картина на събитията “, обясниха от централата.

„ Фактът, че той бе лишен от решителна част от обстоятелствата, докара до взетото решения. Реферът не е имал опция за вярна преценка на случилото се “, се споделя още в мнението на испанската футболна централа.

Южната естрада на стадиона на Валенсия ще бъде отчасти затворена за пет мача, а клубът бе санкциониран с 45 хиляди евро след расисткия скандал, оповестиха още от федерацията.

По-рано денем седем индивида бяха арестувани от испанската полиция във вторник. Те са упрекнати в разнообразни закононарушения от ненавист против бразилеца от Реал Мадрид Винисиус Жуниор, в това число расистки обиди.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР