Червеният картон, който получи полузащитникът на Колумбия Карлос Санчес в

...
Червеният картон, който получи полузащитникът на Колумбия Карлос Санчес в
Коментари Харесай

Червеният картон на Карлос Санчес е вторият най-бърз в историята на Мондиалите

Червеният картон, който получи полузащитникът на Колумбия Карлос Санчес в мача с Япония, е вторият най-бърз в историята на международните шампионати по футбол. Той беше отхвърлен още в 3-ата минута, а това се оказа натежаващо събитие за триумфа на азиатците с 2:1.

Но това не е за златен орден. Най-бързият червен картон е показан на Хосе Батиста от Уругвай, който беше отхвърлен в мача с Шотландия през 1986-а година, още в 1-ата минута. Това обаче не повлия на развоя на събитията и срещата приключи 0:0. По-точно отстраняването му е в 52-ата секунда поради жесток фаул в краката на Гордън Стракън.

А единствено трима са играчите, които на Мондиал са гонени от терена в първите 10 минути. Освен тези двамата, третият е Джорджио Ферини през 1962-а година. Той е изпъден в 8-ата минута на мача Италия- Чили, който се играл пред 66 хиляди души и е наименуван по едно и също време най-мръсната среща в историята на Мондиалите или Битката при Сантяго.

Съдията Кен Астън се вижда в същинско знамение, откакто Ферини отхвърля да излезе от терена и би трябвало да бъде изведен от полицията. Мондиал 2018 1 кръг, вторник 19 юни  Колумбия 1:2краен резулат  Япония
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР