Червеният депутат Георги Свиленски заяви, че парите от Дубай са

...
Червеният депутат Георги Свиленски заяви, че парите от Дубай са
Коментари Харесай

БСП към ГЕРБ: Да проведем избори

Червеният народен представител Георги Свиленски съобщи, че парите от Дубай са в чекмеджето и се пазят с револвер до главата. Валери Жаблянов не е склонен, че Българска социалистическа партия подкопава парламентаризма. Надявам се това да е вашето чистилище, разяснява социалистът.

Червените защитавали законността и реда, по думите му. Кой струпа барута, господин Биков, попита социалистът и самичък си отговори, че барутът е струпан от ГЕРБ. Дълбоката обществена неустановеност вадела хората на митинг. Осъждаме нападението над Народното събрание, разгласи Жаблянов, само че се обърна към герберите със съвета: " Ориентирайте се в политическата конюнктура. "

" Осъждаме нападението над Народното събрание и няма по какъв начин да не го осъждаме. Във всяка една такава обществена обстановка има всевъзможни хора, всевъзможни ползи, само че те не могат да бъдат клеймо върху справедливия естествен ход на българските жители. Съветът от нас към вас през днешния ден - от препатили към малко патили или непатили. Стъпете върху Конституцията, върху парламентарната република, да проведем почтени избори, дано народът да си каже ", прикани Валери Жаблянов в декларация от трибуната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР