Червените внесоха мотивите за вот номер 2 срещу кабинета Борисов

...
Червените внесоха мотивите за вот номер 2 срещу кабинета Борисов
Коментари Харесай

БСП внесе вота: Правителството е вредно

Червените внесоха претекстовете за избор номер 2 против кабинета Борисов 3, заяви news.bg.

Правителството на Бойко Борисов е нездравословно за всеки български жител, рисково е за България и би трябвало да си върви, съобщи Елена Йончева. Според алената депутатка е явно за всички и за всеки български жител, че това държавно управление не се оправя със своето главно обвързване. Министерство на вътрешните работи и държавното управление са се провалили в сигурността, по мнението й.

Очевидно е, че доверието на българските жители в работата на Министерство на вътрешните работи е спаднало фрапантно, безапелационна е Йончева, която е открила, че българският жител към този момент не има вяра на Министерство на вътрешните работи. Увеличават се неразкритите убийства, телефонните измами също остават камшик за обществото, а неразкривсемостта за предходната година е 85%.

Иван Иванов пък уточни, че Българска социалистическа партия не е водила договаряния с никоя политическа мощ. Всяка политическа мощ има действителен късмет да поддържа претекстове, които демонстрират сериозността на казуса, счита той.

Пирпомняме, още когато оповестиха желанието си да внесат избор на съмнение към държавното управление, от Българска социалистическа партия обявиха, че няма да търсят авансово политическа поддръжка от други партии в Народното събрание.

Намерението бе оповестено след трагичния случай с военни водачи, когато при злополука двама починаха, а трети бе ранен.

От Движение за права и свободи оповестиха, че ще поддържат вота на съмнение като съпротива, само че виждат и други смислени тематики като опазването на здравето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР