Червените се събраха на пленум да анализират изборните резултати.Надявам се

...
Червените се събраха на пленум да анализират изборните резултати.Надявам се
Коментари Харесай

Захаросан пленум на БСП мъдри два анализа за изборните резултати

Червените се събраха на пленум да проучват изборните резултати.

Надявам се,че анализът ще бъде здравомислещ и рационален, а не захаросан, какъвто беше на предходните парламентарни и европейски избори. Това разяснява Борислав Гуцанов, който изрично желае оставката на управлението.

Имаме големи благоприятни условия за едно положително показване на идните парламентарни избори, уверен е той. Брутално бил изумен уставът.

Цялостното показване на изборите давало съображение да се желаят оставки. Българска социалистическа партия трябвало да се бори не за балотаж и второ място, а да се бори за ръководството на страната.

Входът на Българска социалистическа партия за локалната власт е през регионалните градове, регистрира Кирил Добрев
Входът на Българска социалистическа партия за локалната власт е през регионалните градове, регистрира Кирил Добрев

Имало подмладяване в партията

Всеки има право да си каже мнението, акцентира и депутатът Георги Гьоков. За него няма нужда от оставки. Резултатите не са толкоз черни, колкото са изкарани в паралелния разбор, съобщи аленият народен представител. В народен мащаб левицата се е показала по-добре, в сравнение с предходния локален избор.

Димитър Дъбов счита, че действителната оценка за отминалите избори е на опозиционерите. Георги Гергов чака естествен пленум. Столетницата имала 30-40 000 растеж. Не считам, че в този момент би трябвало да се занимаваме с оставки, акцентира пловдивският предприемач.

Янаки Стоилов желае неутрален разбор. Въпросът с оставките сега не бил реален. Трябвало обаче да се проследят трендовете в партията.

ГЕРБ ерозира в локалната власт, смяната е необратима, удовлетворена Нинова
ГЕРБ ерозира в локалната власт, смяната е необратима, удовлетворена Нинова

Левицата дава поддръжка на Манолова за анулиране на вота

За Сергей Станишев значимият въпрос е за какво откакто ГЕРБ ерозира, хората не припознават левицата. Замитали се проблемите зад килима. Българска социалистическа партия губи съществени свои характерности, акцентира президентът на ПЕС.

Българска социалистическа партия се трансформира в лидерска партия, подлага на критика той. Подменяли се същностни характерности на столетната партия. Българска социалистическа партия се самоизолира от европейското демократично семейство, неудовлетворен е Станишев. Оставките не са най-важното, добави още той. Трябвало да се премислят грешките. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР