Червените недоволни от мързела на парламента. Старт на недоволството даде

...
Червените недоволни от мързела на парламента. Старт на недоволството даде
Коментари Харесай

БСП роптаят срещу "мързела на парламента"

Червените недоволни от мързела на Народното събрание. Старт на недоволството даде Драгомир Стойнев, който се оплака от работата на председателския съвет, предава news.bg.

Не се включвали в дневния ред законопроекти на левицата. Българска социалистическа партия ще бойкотира работата на председателския съвет, закани се Стойнев. Високомерно отхвърляте тези законопроекти, неудовлетворен е Стойнев. Освен това плановете им не се разпределяли в комисии.

След него на трибуната излезе и водачът Корнелия Нинова, която разгласи отдръпването на левицата от председателския съвет. Тя захапа ръководещите, че очевидно се изморили от многото законодателна активност.

Нинова счита да прокара законите на левицата. Червените са събрали нужните подписи да се свикат изключителни комисии и по този начин да се гледат техните планове.

" На втория месец има импортирани законопроекти от Министерския съвет. Очевидно нещо ще свършим, преди да се разпуснете и да излезете във почивка ", съобщи още ръководителят на алените.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР