Червените изиграха един от най-силните си мачове в Разград и

...
Червените изиграха един от най-силните си мачове в Разград и
Коментари Харесай

Цска Победи Лудогорец В Разград В Инфарктен Мач! Ето Видео!

" Червените " изиграха един от най-силните си мачове в Разград и заслужиха триумфа, въпреки че в края на мача имаха огромна доза шанс, когато първо Вандерсон нацели греда самичък против вратаря, а по-късно и Сисиньо с глава пропусна в продължението.

Лудогорец като цяло обаче се затрудняваше да стига до преференциални голови положения най-много през втората част - къде поради взимане на неверни решения, къде поради положителната отбрана на столичани.

Хората на Любослав Пенев изиграха доста мощно второ полувреме и можеше да стигнат до втори гол в заключителните 10 минути, когато Евандро също изпусна самичък против вратаря. Но Пенев продължава да няма загуба против Лудогорец - към този момент в три мача като ментор на ЦСКА и Литекс.

Стойчо Стоев от своя страна отпада за повторно в шампионата през тазгодишното издание, откакто това се случи и до момента в който ръководеше Арда (Кърджали).

В събота двата отбора се изправят още веднъж тук в мач за шампионата, а разликата сред тях е единствено три точки. Яцек Горалски от домакините и Жанио Бикел от гостите няма да играят поради насъбрани жълти картони.

Иначе " алените " през днешния ден имаха искания към съдията Николай Йорданов. Поискаха втори жълт картон на Сисиньо за жестоко нарушаване с удар в корема на противник. Освен това имаха искания и за втори жълт картон на Станислав Манолев поради насъбрани нарушавания. Лудогорец от своя страна изиска дузпа за нарушаване на Бодуров против Кешеру през втората част.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР