Червените дяволи почти сигурно ще останат с временен мениджър до

...
Червените дяволи почти сигурно ще останат с временен мениджър до
Коментари Харесай

ПСЖ отказа да пусне Маурисио Почетино в Манчестър Юнайтед

" Червените дяволи " съвсем несъмнено ще останат с краткотраен управител до края на сезона
Ръководството на Манчестър Юнайтед е отправило публично питане към сътрудниците си от Пари Сен Жермен по отношение на опцията да притегли Маурисио Почетино за нов управител още в този момент. 

Според редица медии парижани са дали отговор негативно, защото не желаят да се разделят с аржентинеца в средата на сезона.

В последните дни се твърдеше, че самият Почетино желае да се завърне на Острова и да поеме " алените дяволи ". Собствениците на Юнайтед също са били подготвени да платят отплата от 10 милиона паунда, с цел да вземат незабавно някогашния управител на Тотнъм, без да чакат до идващото лято. В същото време се говореше, че ПСЖ има подготвеност да размени Почетино със Зинедин Зидан.

В последна сметка обаче клубът от " Парк де Пренс " е блокирал опита на Юнайтед да отмъкне аржентинския експерт. При това състояние от " Олд Трафорд " ще се завърнат към разновидността с краткотраен управител до края на сезона. Разговори за поста ще се водят с петима експерти, написа " Дейли Мейл ". Това са Ернесто Валверде, Люсиен Фавър. Руди Гарсия, Ралф Рангник и Пауло Фонсека.

За първия в листата се появи информация още във вторник вечерта по време на мача на алените дяволи против Виляреал в Шампионската лига. Валверде има добра визитка, защото точно под негово управление Барселона завоюва последната си купа в ла Лига. Откакто бе освободен от " Ноу Камп " през януари 2020-а, експертът не е поемал различен клуб.

Фавър за последно бе отпред на Борусия Дортмунд, а Руди Гарсия до предишния сезон бе отпред на Лион. Рангник сега е шеф в Локомотив Москва, до момента в който Фонсека бе освободен от Рома след края на предишния сезон. На неговото място на " Олимпико " пристигна Жозе Моуриньо, а името на португалеца се спрягаше интензивно за Тотнъм.

Междувременно " Дейли мейл " осведоми, че сътрудникът на Стив Брус го е предложил на Манчестър Юнайтед. При всички положения на " Олд Трафорд " търсят единствено краткотраен управител, който да води тима до лятото, след което ще бъде взето дълготрайно решение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР