Червени рози и бонбони при връчването на третия мандат за

...
Червени рози и бонбони при връчването на третия мандат за
Коментари Харесай

Последният опит за кабинет: Бонбони и червени рози при връчването на третия мандат


Червени рози и бонбони при връчването на третия мандат за сформиране на държавно управление. Президентът връчи третата директория на. Държавният глава разгласи, че я дава на групата на социалистите, тъй като по думите му „ максимален късмет “.

Снимка: bTV


ще желае от Националното си бюро мандат за договаряния с всички парламентарни сили и предлага лидерска среща.

„ Във времена на политическо опълчване сподели, че умее да запази разговора, само че и сподели, че може да прави взаимни отстъпки и да ръководи със свои идеологически съперници. Може да взаимодейства с новите и със старите политически обединения “, сподели президентът на България Румен Радев.

Той избира за четвърти път да връчи последния опит за постоянно държавно управление на. Предишните три социалистите не съумяха.

Напрежение по разнообразни тематики сред президента и не липсва. В новия парламент те си размениха рецензии по работата на служебната власт, войната в Украйна и връщането на хартиената бюлетина.

Корнелия Нонова съобщи, че страната се нуждае от постоянна власт и ще направи опит да откри единодушие с останалите партии в Народното събрание.

„ Благодарим за доверието. Разбираме тежестта на обстановката, отговорността, която ни се разпорежда. Ще създадем всичко от нас, което зависи за постоянно държавно управление. Наистина доказахме, че можем да беседваме рационално, умерено с всички “, съобщи ръководител на „ за България “.

Планът на левицата: още тази седмица ще изиска мандат от партията да договарят с всички обединения за поддръжка.

„ Ще поканим на среща водачите - да кажат ясно: желаят ли държавно управление, или се играят игрички, с цел да не се понесе отговорност за предварителни избори “, сподели Нинова.

От тази среща ще зависи - ще предложат ли състав на постоянно държавно управление, посочи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР