Червени дяволи в златно и с Пол Погба. Така е

...
Червени дяволи в златно и с Пол Погба. Така е
Коментари Харесай

Погба представи новия екип на "Манчестър Юнайтед"

" Червени дяволи " в златно и с Пол Погба. Така е визията на " Манчестър Юнайтед " за гостуванията през новия сезон, в случай че съдим по представянето на екипите.

Тимът изненада последователите, откакто включи във фотосесията международния първенец с Франция. Погба е една от трансферните цели на " Реал " Мадрид и " Ювентус ". Очаква се до дни да стане ясно бъдещето му и то да не е обвързвано с отбора от " Олд Трафорд ". Дали това не е знак, че Погба остава? Ще разберем в околните дни!
" Реал " Мадрид дава 80 млн. евро плюс Бейл или Иско в подмяна на Погба Зинедин Зидан прави всичко допустимо, с цел да притегли полузащитника
Футболистът се завърна в " Юнайтед " през 2016 година, след 4 шампионски сезона в " Ювентус ". Той изигра 135 мача и вкара 31 гола за отбора. Докато Жозе Моуриньо беше управител на тима Погба бе изпаднал в недружелюбност, само че след идването на Оле Гунар Солскяер, той още веднъж зае титулярно място.

Самият нападател съобщи, че има желание да търси провокации отвън Англия, а сътрудникът му Мино Райола работи в тази посока.

Иначе " Манчестър Юнайтед " залага на златното и забавен принт за гостуванията си. Те са съчетани с черно.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР