Червената планета Марс не спира да ни изненадва. Поредният шок

...
Червената планета Марс не спира да ни изненадва. Поредният шок
Коментари Харесай

Чудо ли е? Исус Христос се появи на Марс

Червената планета Марс не стопира да ни изненадва. Поредният потрес за феновете на тайни теории тези дни пристигна от фотография, на която ясно се вижда статуетка на Исус Христос, която си стои най-спокойно на повърхността на далечната планета.

Откритието е на уфологът Скот Уоринг. Той е съзрял облика на Божия наследник на фотография, изпратена от марсохода Кюриосити на 4 декември 2017 година Находката е с кодово наименование Sol 01923. Тя е открита покрай роувъра на галактическия апарат и наподобява съвсем като тези, които се продават в храмовете и магазините за сувенири.

 Исус Христос на Марс

Статуетка на Исус Христос на Марс е висока към 40 сантиметра. Тя е извънредно добре непокътната и е следващото доказателство за уфолози и конспиратори, че на другите планети има милиони цивилизации. Най-интересното е, че както и земляните, те също имат вяра в Твореца и Неговия наследник. Това може да значи, че Христос не се е жертвал единствено за индивидите, само че и за всички живи същества във Вселената.

Скот Уоринг е прочут тайвански уфолог, конспиратор и виртуален археолог. Въпреки влиятелната му популярност, много хора се усъмниха в това, че марсианците и другите зелени човечета считат Христос за собствен избавител.

 Христос на Марс

Причината е, че извънземните просто няма по какъв начин да наподобяват на хората. В същото време на дневен ред още веднъж се появява позабравената доктрина, че Исус в действителност е извънземно с най-вероятен генезис точно Марс.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР