Червената макси рокля може да бъде стилен избор за вечеря

...
Червената макси рокля може да бъде стилен избор за вечеря
Коментари Харесай

31 идеи как да носим червена макси рокля

Червената макси рокля може да бъде моден избор за вечеря с обичан човек или да стои повърхностно (и дори бохо) според от метода, по който я носим. Е, правилно, има кройки, които просто няма по какъв начин да бъдат небрежни, даже да ги съвместим с маратонки или. А има и такива, на които просто не им отиват токчета и това е. 

Имам една такава рокля в дрешника си –  с нея постоянно се усещам неотразима , макар че тя самата е толкоз надалеч от всевъзможен намек за грациозност. С кройка вид прегърни ме и ефирни къдрички в горната част роклята е за кецове... или най-вече ниски сандали. Но силата на алената рокля е в това, че самият цвят ни преобразява . Подобно на позата " Жената знамение " (в която заставате разкрачени и с ръце на кръста), алената рокля е бързо хапче за самонадеяност . Цветът изпраща сигнали до мозъка ни, който въобще не обича когнитивния дисонанс и си споделя следното: " Само една уверена жена може да носи толкоз блестящо алена рокля... Следователно – аз съм уверена жена ".  

Ето обаче един въпрос, който може би си задавате: носи ли се алената рокля с алено? И отговорът е " Да! ", в случай че сте от онази порода смели девойки, които могат да понесат вниманието . Не прекалявайте с грима обаче – напълно малко серпантина и по-неутрален руж са изцяло задоволителни. Не се опасявайте да съчетаете алената рокля с пъстър аксесоар (например дамска чанта в противоположен цвят), само че и не претрупвайте. Носете алената рокля, както би я носила една : с схващане, че по-малкото е повече. 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР