Червена наследница от известна фамилия влиза в четвъртия сезон на

...
Червена наследница от известна фамилия влиза в четвъртия сезон на
Коментари Харесай

Изненада: Внучката на прочута червена фамилия, приближена до Тодор Жимков, влиза във „Фермата“ 4!

Червена наследница от известна фамилия влиза в четвъртия сезон на риалитито „ Фермата “, който започва на 7 септември. От свои източници БЛИЦ научи, че най-вероятно става въпрос за внучката на военачалник Георги Милушев, който е последният началник на Управлението за сигурност и защита (УБО) по времето на Тодор Живков.

Именно ген. Милушев е спътникът на Живков в последните му мигове и е очевидец на връзките и събитията, довели до пленума през ноември 1989 година Като шеф на Управление безопасност и охрана (Пето управление н е отхвърлен от поста от Петър Младенов четири дни след оставката на Живков на пленума. Участието на внучката на Милушев във „ Фермата “ сигурно ще провокира безредици и разногласия, изключително забавна се чака да бъде срещата й с Ивайло Караньотов, който е безжалостен съперник на комунизма и употребява всяка опция, с цел да разкритикува режима.


Именно предразсъдъците на хората, които биха я съдили преди да я познават, били главното терзание на момичето преди присъединяване й във „ Фермата “. Но те са и мотивацията й да се включи в надпреварата, с цел да развенчае много легенди за хората от това време.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР