Червена България ликува, емблемата на ЦСКА беше платена преди минути!

...
Червена България ликува, емблемата на ЦСКА беше платена преди минути!
Коментари Харесай

ЦСКА плати емблемата, червените фенове ликуват

Червена България ликува, емблемата на ЦСКА беше платена преди минути! Плащането бе осъществено през днешния ден следобяд, малко преди да изтече крайният период, който бе до 15:00 часа, заяви Топспорт.
Така желанието на последователите е изпълнено. С заплащането на активите на остарялото сдружение, оттук насетне следва УЕФА да удостовери, че клубът на Гриша Ганчев е формален приемник на банкрутиралия ПФК ЦСКА АД.
арите, които трябваше да бъдат платени от боса на " алените " са 8 милиона лв. - това бе сумата, която бе декларирана от компания " Ред Енимълс " по време на търга в Кърджали предходната година.

Ето какво написа в уеб страницата на ЦСКА:

" Армейци,

ЦСКА е популярен клуб и ще остане подобен за генерации напред. Клуб, който се бори почтено на зеления терен и отстоява своето достолепие. В последните години получихме доста неточни удари отвред. Сега още веднъж сме очевидци по какъв начин законите на страната се погазват. Свидетели сме по какъв начин нелегално един неподвижен парцел е вкаран без никакво правно съображение в активите на банкрутиралото сдружение. Свидетели сме на очевидна машинация от страна на синдик Дора Милева и съпричастно отвращение и бездейност на арбитър Мария Райнкинска да реагира съответно и поправя тази неправда.

Въпреки всички тези условия, ние заявяваме публично:

ЦСКА върна своята емблема! Сумата е платена, поетият ангажимент е изпълнен, дадената дума е спазена!

ЦСКА е над всичко, дано дружно го върнем там, където заслужава! "./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР