Червен бряг. Благодарение на решителната намеса на Валери Симеонов се

...
Червен бряг. Благодарение на решителната намеса на Валери Симеонов се
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Хората в Червен бряг: Валери Симеонов спря шумовия терор от циганските сватби

Червен бряг. Благодарение на решителната интервенция на Валери Симеонов се спря с шумовия гнет от циганските сватби, на който бяхме подложени от две от огромните заведения в центъра на Червен бряг. Това обявиха поданици на Червен бряг по време на среща довечера с лидера на листата на „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) ” – Валери Симеонов, оповестиха от пресцентъра на НФСБ . На срещата участваха и шестата в листата на обединението Венера Тодорова, както и зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев.
Родолюбивата коалиция продължава срещите си с хората по места. Верни на слогана на акцията „ Вместо думи – дейности ” лидерът на листата Валери Симеонов и останалите претенденти за български представители в Европейския парламент показаха пред хората свършеното до момента. Именно в дебата за въвеждането на ред в гетата и спокойствието, и тишината по курортите, подхванати от Валери Симеонов като вицепремиер, хората в Червен бряг обявиха, че той е посочил, че работи и работи.
По-късно, на среща със симпатизанти в Плевен Валери Симеонов беше безапелационен, че българските представители в Екологичен потенциал би трябвало да наблюдават нещата в зародиш, а не да скачат при приключен факт. И би трябвало да търсят съидейници измежду останалите страни – най-много измежду източноевропейските, като Румъния, Унгария, Словакия, Чехия, Полша. Присъстващите на срещата го поддържаха, заявявайки, че българският производител би трябвало да бъде осведомен в точния момент какво се готви в Европейския съюз като регулация. По думите им до момента нито един български евродепутат не е реагирал в точния момент и съответно, с цел да ги уведомява какво се приготвя като наставления.
Хората в Плевен поздравиха Валери Симеонов и НФСБ за признатите през предходната седмица ремонти в Наказателния кодекс, които дават опция на българския жител по-решително да пази дома и собствеността си. Особено значимо е за нас, живеещите в дребните села на Плевенско, с цел да се пазиме от похищения, обявиха множеството от присъстващите на срещата.
„ Патриоти за Валери Симеонов ” продължава интензивно със срещи в Североизточна България в събота и неделя. Коалицията се явява на идните избори за български представители в Европейския парламент с №1 в бюлетината.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР