Черноморският крайбрежен курорт Слънчев бряг, който привлича стотици хиляди британци,

...
Черноморският крайбрежен курорт Слънчев бряг, който привлича стотици хиляди британци,
Коментари Харесай

Британското външно министерство ни разказа играта! Издадоха специален наръчник как се почива на Слънчака!

Черноморският крайбрежен курорт Слънчев бряг, който притегля стотици хиляди британци, търсещи слънце всяка година, записва скок в престъпността, откакто мошеници се пробват да експлоатират пияни туристи, написа английското издание " The Sun ", представено от " Флагман ".

Външното министерство на Англия предизвестява, че проститутките и техните сводници ограбват туристите, има сериозна заплаха и да бъдат тарашени хотелските стаи на туристите.

Съветът на министерството към пътуващите гласи: " Проституцията не е незаконна в България, само че получихме многочислени сведения за джебчийство, грабежи и набези над английски жители от проститутки и техните опекуни ".

Британското външно министерство прибавя, че някои туристи са били жертва на надценки в стриптийз клубове в София и в някои курорти като Банско, Боровец и Слънчев бряг.

Надценките може да възлизат на стотици лири, а жертвите са били застрашени от принуждение, в случай че не заплащат.

Междувременно има постоянни известия за кражби и заплашително държание на таксиметровите водачи в Слънчев бряг.

Измамници съзнателно пробиват гумите на коли чартърен в цяла България. Докато туристите изследват къде са пробити гумите им, умели мошеници разсейват водача, до момента в който съизвършител открадва персонални движимости и документи от автомобила.

Британското външно министерство прибавя: " Бъдете бдителни, в случай че би трябвало да спрете при тези условия и се уверете, че движимостите ви са подсигурени. "
...

КАК ДА БЪДЕТЕ В БЕЗОПАСНОСТ В БЪЛГАРИЯ

Не вземайте полезности на плажа и внимавайте за неприятно осветени пътища към курорта през нощта.

Уверете се, че заключвате стаята си (включително прозорци и балконни врати) и пазете скъпите си движимости в заключени в сейф.

Не обменяйте пари по улиците в Слънчев бряг, единствено в лицензирани обменни бюра, банки или хотели.

Избягвайте региони, където работят проститутки, изключително късно през нощта, в това число паркинги, плажове, неприятно осветени места и региони с шубраци и дървета.

Придържайте се към главните направления и избягвайте алеите и директните пътища в Слънчев бряг.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР