Черноморският флот организира дежурство в Черно море, където се провеждат

...
Черноморският флот организира дежурство в Черно море, където се провеждат
Коментари Харесай

Русия мобилизира ударни корабни групи заради учения на НАТО в Черно море

Черноморският флот провежда дежурство в Черно море, където се организират учения на НАТО, като обосновката за това е " вероятни изключителни обстановки ". Това оповестиха от Националния център за ръководство на защитата на Русия, представени от съветските медии, написа Moreto.net.

Отбелязва се, че в понеделник в югозападната част на Черно море са почнали взаимни военноморски учения на НАТО под наслов " Морски щит 2019 " (Sea Shield-2019). В ученията вземат участие кораби и самолети на Съединени американски щати, България, Гърция, Канада, Холандия, Румъния и Турция в съдействие с представители на въоръжените сили на Грузия и Украйна.

" За да реагира допустимо най-бързо на възможни изключителни обстановки, силите и средствата на Черноморския флот извършват набор от ограничения за надзор на дейностите на корабите на НАТО. В избраните региони на Черно море е проведено дежурство на разследващи кораби, както и на корабни ударни групи, крайбрежни ракетни комплекси " Бастион " и " Бал ", самолети на морската авиация ", се прецизира в известието на Националния център за ръководство на защитата на Русия.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР