Черноморец“ среща носителя на Суперкупата Рилски спортист“ в дербито на

...
Черноморец“ среща носителя на Суперкупата Рилски спортист“ в дербито на
Коментари Харесай

„Черноморец“ излиза срещу носителя на Суперкупата в дербито на третия кръг в НБЛ

„ Черноморец “ среща носителя на Суперкупата „ Рилски състезател “ в дербито на третия кръг в Националната баскетболна лига/НБЛ/ при мъжете.

Мачът сред бургазлии и самоковци е в събота от 19:00 часа в зала „ Бойчо Брънзов “. Билетите за вход са на цена от 7 лв..

Пенсионери и възпитаници от 13 до 18 години ще влизат против 3 лв.. Достъпът до залата за деца до 12 години е безвъзмезден.

„ Черноморец “ и „ Рилски състезател “ записаха победи в първите два кръга и дружно с тимовете на „ Спартак “ Плевен и „ Берое “ заемат местата в топ 4 на краткотрайното класиране.

Старши треньорът на „ Черноморец “ Васил Евтимов ще може да разчита на всички баскетболисти от своята селекция, които демонстрират, че и през сегашния сезон ще играят значима роля в шампионата.

При всички случаи за „ Черноморец “ следва извънредно сложен дуел против умел тим, който през последните години непрекъснато е в борбата за шампионската купа. Със сигурност феновете в зала „ Бойчо Брънзов “ ще станат очевидци на атрактивни осъществявания.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР