Черноморец (Балчик) ще участва в първенството на Втора лига и

...
Черноморец (Балчик) ще участва в първенството на Втора лига и
Коментари Харесай

Черноморец няма намерение да се отказва от Втора лига

Черноморец (Балчик) ще взе участие в шампионата на Втора лига и през идващия сезон. Старши треньорът Георги Иванов-Геша е получил уверението, че може да си прави проекти за селекция и лятна подготовка за сезон 2020/2021 на равнище Втора лига.

По този метод бяха опровергани подозренията, че тимът може и да не стартира във Втора лига и да се свлече в Трета. Документите за професионален лиценз са подадени в БФС и се чака решението на Лицензионната комисия.

Лично кметът на града Николай Ангелов е уверил, че ще бъде направено нужното и локалният Черноморец ще продължи пътя си в професионалния футбол. Община Балчик, която обезпечава присъединяване на тима, зависи мощно от летния туризъм. Въпреки това в Белия град имат вяра в позитивното развиване с идването на летовници макар пандемията от ковид, която засегна стопанската система по целия свят.

Преди прекратяването на шампионата във Втора лига Черноморец (Балчик) зае 14-о място с 22 точки, като това класиране беше одобрено от БФС и за извънредно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР