Чернокосата красавица продължава да живее в САЩ, където емигрира навремето,

...
Чернокосата красавица продължава да живее в САЩ, където емигрира навремето,
Коментари Харесай

Помните Ли Мая Делчева От Мая И Магапаса! Няма Да Повярвате Какво Призна За Миналото Си!

Чернокосата хубавица продължава да живее в Съединени американски щати, където емигрира преди време, само че мечтае да се върне в родината си и на музикалната сцена – отбелязва изданието.

„ Ще се върна в България с цел да угодя на всички мои почитатели, които ми пишеха през годините, че им липсвам и желаят нещо ново от мен “ – показа Мая, която към този момент е на 46 години, само че хубостта и излъчването й са непокътнати от времето.

За огромна изненада Мая приказва намерено както за слуховете, че е работила като стриптийзьорка, по този начин и за раздялата си с Магапаса, който бе нейна дуетна половинка и на сцената, и в живота. Двамата имат дъщера Кристияна. Тя живее с майка си в Съединени американски щати, където учи. Образованието на щерка й е измежду аргументите Мая да се реши да зареже всичко през 2007 година и да замине. Бившата певица желала детето й да израсне на място, където младежите не се напиват по нощните заведения. В този интервал с Магапаса се разделят като другари.
Мая не крие, че първата й работа в Щатите била танцьорка в гей клуб. След това тя работела и като барманка и сервитьорка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР