Черногорската полицията закопча кмета на морския курорт Будва и съпредседател

...
Черногорската полицията закопча кмета на морския курорт Будва и съпредседател
Коментари Харесай

Закопчаха лидер на проруска партия в Черна гора

Черногорската полицията закопча кмета на морския курорт Будва и съпредседател на проруската партия Демократически фронт (ДФ) Мило Божович, оповестиха медии от балканската страна.

Градоначалникът бе задържан в дома си в центъра на пристанището на брега на Адриатическо море. Полицаите направиха обиски и в негови парцели в столицата Подгорица и планинския град Цетине.

От Специализираната прокуратура обявиха, че полицейската акция е обвързвана с две обвинявания, само че не прецизираха какви.

Черногорският портал " М " предходната година написа, че Божович е водел договаряния с представители на мафиотския Шкалярски клан. Според обявата през 2020 година Божович в качеството  си на парламентарист е заречен политически чадър на членове на проведената незаконна формация.

" Също по този начин Божович две години не е подавал имотната си декларация, макар че е длъжен по закон. През това време той е придобил доста недвижими парцели и други активи ", написа в. " Победа ".

" Другият водач на Държавна фирма и някогашен претендент за президент Андрия Мандич упрекна управляващите в политически репресии против опозицията ", заяви локалното издание " Вести ". 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР