Черногорската полиция снощи в Котор арестува предполагаемия лидер на престъпния

...
Черногорската полиция снощи в Котор арестува предполагаемия лидер на престъпния
Коментари Харесай

Черна гора залови мафиотски бос

Черногорската полиция нощес в Котор арестува хипотетичния водач на незаконния Кавачки клан Слободан Кашчелан, оповестява БГНЕС.
Според изданието, което се базира на неназован източник, забъркан в следствието, Кашчелан е задържан по съмнение за образуване на незаконна група, направила и възнамерявала няколко тежки закононарушения, за които го грозят до 40 години затвор.
 Мило Джуканович предлага да се затворят границите на Черна гора Мило Джуканович предлага да се затворят границите на Черна гора
Президентът на Черна гора Мило Джуканович прикани границите на страната да бъдат затворени неотложно поради ковид и да се форсира...
Източникът на " Виести " прибавя, че при полицейската акция са задържани още най-малко четирима души. Кашчелан и трима членове на незаконната му група бяха задържани в Котор, до момента в който един беше задържан в Плевлье.
Кашчелан е регистриран в полицейските архиви като един от водачите на Кавачкия кланк, дружно с Радое Звицер. Черногорската полицейска администрация не излезе с публично изказване по отношение на детайлностите за арестите нощес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР