Черно пророчество направи астроложка за Кирил Петков.Лунно затъмнение в комбинация

...
Черно пророчество направи астроложка за Кирил Петков.Лунно затъмнение в комбинация
Коментари Харесай

Астроложката Марги Паскалева видя в хороскопа на Кирил Петков личен и семеен риск

Черно знамение направи астроложка за Кирил Петков.

Лунно затъмнение в композиция с назадничав Меркурий клатят съществено кабинета. Това коментира астроложката Марги Паскалева, особено за Телеграф.

В понеделник в 07,14 часа българско време бе пълнолуние на 25 градуса в рисковия знак Скорпион (символ на пари, задкулисие, война) и паралелно с това има цялостно лунно затъмнение. 

Според астрологията този вид галактически сенки оказват въздействие върху персоналния и публичния живот на хората, върху ориста на страните няколко месеца напред в бъдещето. 

Емоции

„ Затъмнението е кацнало тъкмо върху рождения Уран (даващ непредвидимост, революции) в Скорпион в хороскопа на премиера Кирил Петков, който е зодия Овен. Там дружно с други планети се оформя злотворна тау площ “, проучва звездните знаци Паскалева. По думите й тази небесна настройка има широкообхватна материализация на Земята.

От една страна, е застрашено съдружното държавно управление, което, в случай че се размине единствено с ремонт и промяна на министри, би било знамение. „ Премиерът не би трябвало да робува на страсти, а на студен разум и да бъде изключително изкусен. В същото време в персонален и фамилен проект при него ще има рискови условия, само че не бих желала да влизам допълнително детайлности “, загатна топастроложката за вероятни компромати или произшествия. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР