„Черно на бяло“ за здравето на черния дроб предизвиква огромен

...
„Черно на бяло“ за здравето на черния дроб предизвиква огромен
Коментари Харесай

Черният дроб не боли, но говори

„ Черно на бяло “ за здравето на черния дроб провокира голям интерес поради неподправения метод, по който показва тематиката

Да се приказва за здравна тематика, като проблемите на черния дроб, по забавен и дразнещ смяна метод, не е лека задача – с нея се заеха дамите от Triple E.Y.E Project – Елена Розберг, Ива Дойчинова и Евелина Павлова.

С ясната цел да слагат тематиката за грижата за този орган в дневния ред на българина, те поканиха шест известни и обичани персони, с които приказват „ Черно на бяло “ за навиците, стандартите в нашето общество и пътя към смяната.

Защо тъкмо черният дроб? Кампанията е предизвикана от плашеща статистика, която сочи, че 80% от хората, които не са правили никакви проучвания за положението на органа, НЕ са склонни да проведат такива и в бъдеще. 58% от българите не са изследвали черния си дроб, а 68.7% показват неналичието на съответни недоволства като причина за това.

Малко хора знаят, че черният дроб не боли . Появата на недоволства е сигнал за доста напреднал развой на заболяване.

В същия миг най-големият вътрешен орган преработва (и надлежно се поврежда от) всичко, което влиза в човешкия организъм. Изпълнява над 500 есенциални функционалности в организма и може да се регенерира. Грижата за черния дроб стартира с вниманието каква и какъв брой храна изразходване, дали спортуваме и използваме алкохол и медикаменти. Това най-често значи смяна в метода ни на живот, което се оказва и най-трудната задача.

Ива, Елена и Евелина оферират друг прочит, тъй като смяната постоянно идва поради образеца на персони, на които се възхищаваме. Така с началник Петър Михалчев те беседват за премереността и хранителния режим, а Христо Мутафчиев споделя своя взор по тематиката за алкохола и актьорските среди. В интервютата “Черно на бяло “ се включва и надарената Силвия Петкова, като предан експерт и родител, който постоянно се раздира в забързаното си всекидневие.

Прекрасен образец за смяната в метода на живот дава Митко Кърнев от една от найуспешните български групи Д2, а психотелесният терапевт Мадлен Алгафари споделя какво е въздействието на мислите върху здравето и за какво е значима грижата за душевното и физическото положение на човек. За край дамите беседват „ Черно на бяло “ с чаровния парапланерист Веселин Овчаров, който зад дълбоките си сини очи крие доста сериозна история, обвързвана с черния си дроб.

Интервютата „ Черно на бяло “ ни допират до персоналния свят на тези обичани лица, с цел да ни накарат да се замислим какво желае да ни каже нашият черен дроб. Видеата, както и задачите аудио изявленията ще бъдат споделени се споделят на tripleeye.bg, в подкаст, както и в каналите на Triple E.Y.E Project в YouTube и Фейсбук.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР