Черно море С официална церемония "Първа копка" за успешен старт на

...
Черно море
С официална церемония "Първа копка" за успешен старт на
Коментари Харесай

Направиха първа копка на пореден голям пътен ремонт във Варна

Черно море С публична гала "Първа копка " за сполучлив старт на строително-монтажните работи Община Варна стартира трети обект по разширение и реорганизация на улични артерии, свързани с оптимизацията на всеобщия градски публичен превоз. Събитието се организира в границите на план "Интегриран градски превоз на Варна - втора фаза ". 
Кметът на Варна Иван Портних даде алегоричен старт на работата по обект: "Първи май " в обсег от ул. "Мара Тасева ", кръстовище на VAR1087-/I-9/ кв. "Аспарухово " - кв. "Галата " по проекта на 29 м. р., регион "Аспарухово ", гр. Варна. На церемонията участваха Стоян Пасев - Областен шеф на Варна, Тодор Балабанов - Председател на Общински съвет - Варна, заместник-кметът на Общината Христо Иванов, кметът на Район "Аспарухово " Калина Белмезова, екипът на план "Интегриран градски превоз на Варна - втора фаза ", представители на администраията, поданици на квартал Аспарухово. 
Обектът, който се ремонтира е с дължина 1300 метра и е с индикативна стойност 3 787 912,83 лева По плана се планува замяна на подземната инфраструктура, главен ремонт на пътната настилка посредством полагане на нов износващ пласт на асфалтовата настилка, създаване на нови бордюри и тротоари, отвесна пътна сигнализация с пътни знаци и пътна маркировка и създаване на джобове за спирките на градския превоз. По северното платно ще бъдат построени и ленти за надлъжно паркиране.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР