Черно море Липса на каквато и да е организация и ред

...
Черно море
Липса на каквато и да е организация и ред
Коментари Харесай

Хаос в КАТ, варненци вадят документи, че живеят в синята зона

Черно море Липса на каквато и да е организация и ред царува в от години в КАТ – Варна и това не е загадка за никого. За регистрирането на автомобил постоянно се постанова притежателят да чака повече от един ден. В момента обаче пострадали се оказват и тези жители, които би трябвало да сменят документите на колите си, с цел да удостоверят, че живеят в региона на новоизградената " Синя зона " в града.

" Четири гишета обслужват единствено компаниите, а за жителите работи едно само гише, на което се чака с дни “, алармира четец на медийна група " Черно море “. " Редно е да беше помислено и да се отвори гише, което да обслужва жители, свързани със промяна на документи поради Синята зона. Има отредено такова за заплащане на санкции и стои празно през цялото време… Това, което се случва е безумство. Може ли всеки да си вземе отпуск, с цел да се снабди с нужните му документи? “ – жалват се пострадалите. 

Според очевидци в ранните утринни часове на входа се стига до пердах за талони, указващи реда на чакащите и никой не реализира надзор и ред, с цел да се предотврати този безпорядък. " Хората безусловно се търкалят по земята сега, в който щората, служеща за отваряне на входа е едвам на 30 см от пода, след което тичат до вратата на салона с гишетата. Там е идващият безумен напор с побутване и боричкане към автомата за талони. Всеки е с вярата да си подсигурява по този метод прекосяване през единственото гише до края на същия ден “, споделя потресения очевидец на протичащото се, който е претърпял на опашката от чакащи в КАТ два дни.

" В края на деня напрежението сред жителите и чиновниците предстоящо ескалира и това по думите и на самите чиновници е всекидневие “, добавя пострадалия. Кой в действителност би трябвало да вкара ред, с цел да се предотврати това безумство? - питат изнервените жители.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР