Черно море завърши предсезонната си подготовка с драматичен успех Кольо

...
Черно море завърши предсезонната си подготовка с драматичен успех Кольо
Коментари Харесай

Емблематичен треньор ще води една от юношеските формации на Добруджа

 Черно море приключи предсезонната си подготовка с трагичен триумф Черно море приключи предсезонната си подготовка с трагичен триумф
Кольо Марков е първият треньор, извел Добруджа до републиканска купа и единственият в историята на клуба с 3 медала от държавните шампионати за юноши. През 1983 година юношите младша възраст на Добруджа са първенци на България под негово управление. Той има още сребърен и бронзов орден с юношите, надлежно през 1990 и 1992 година След това в поредност от сезони е старши треньор или помощник-треньор на мъжкия тим в най-успешния интервал в историята на клуба.

По време на Общото заседание президентът на Добруджа Йордан Йорданов изясни, че изборът на Кольо Марков е в резултат на обстоятелството, че школата се нуждае от най-малко още един нов треньор, защото клубът има подписан контракт с Община Добрич и всички детски градини в града за осъществяване на подготвителна активност в тях.

Той разгласи, че е контрактувано двама треньори от школата през септември да бъдат на специализация в един от водещите италиански тимове – Аталанта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР