Черно море записа втора победа срещу Септември (София) и продължава

...
Черно море записа втора победа срещу Септември (София) и продължава
Коментари Харесай

"Черно море" продължава борбата за Eвропа след втора победа над "Септември"

Черно море " записа втора победа против " Септември " (София) и продължава битката за присъединяване в квалификациите на Лига Европа. След като в събота се наложи с 2:1 вкъщи, отборът от Варна завоюва със същия резултат и при гостуването си на Националния стадион " Васил Левски ".

" Черно море " имаше предимство през целия мач и си обезпечи удобен задатък след две попадения на Мехди Фенуш в края на първото полувреме. Пет минути преди края на постоянното време Мартин Тошев върна един гол за " Септември ".

" Черно море " към момента не знае какъв брой мача ще изиграе до края на сезона. В неделя от 19.00 ч. ще се изиграе реваншът в другия полуфинал в този поток. " Славия ", който към този момент си подсигурява присъединяване в Лига Европа след спечелването на Купата на България, посреща " Локомотив " (Пловдив), който завоюва първата среща с 3:1.

Ако удържат удобната си преднина, " железничарите " ще срещнат " Черно море " във заключителен дуел за седмото място в крайното класиране. Той ще се играе на разменено посещение на 16 и 19 май.

Ако " Славия " в профил " Локомотив ", Черно море " автоматизирано ще заеме седмото място и ще се класира за бараж с третия от Първа лига. Той ще се изиграе в една среща на Националния стадион " Васил Левски " на 24 май.


© LAP.bg

Днешният дуел постави завършек на първия сезон на " Септември " в елита след 18-годишно спиране. Столичният отбор стартира неприятно шампионата и беше апетитен за основен кандидат за изпадане.

След като Николай Митов се завърна отпред на тима след раздялата си с " Левски ", " Септември " означи страховит напредък и записа 12 победи и пет равенства в 34 срещи.

" Имахме диалог с управлението преди три седмици и се разбрахме. Оставам треньор и през идващия сезон. По-голямата част от футболистите също ще останат ", сподели Митов пред " Нова спорт " след дуела.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР