Черно море записа успех с 1:0 срещу Лудогорец в контролна

...
Черно море записа успех с 1:0 срещу Лудогорец в контролна
Коментари Харесай

Черно море победи Лудогорец в контрола

Черно море записа триумф с 1:0 против Лудогорец в контролна среща на стадион " Хювефарма Арена " в Разград, играна в две полувремена по 40 минути. Единствения гол в срещата осъществя Исмаил Иса в 22-ата минута.

Първата заплаха пред една от двете порти бе за Черно море В 9-ата минута Фахд Актау проби отдясно и центрира в наказателното поле, където Исмаил Иса съумя да стреля, само че в тялото на вратаря на домакините. В 22-ата минута Мартин Минчев отляво центрира по земя в наказателното поле, където Исмаил Иса от близо разстреля стража на Лудогорец за 1:0. В 26-ата минута Клаудиу Кешерю насочи прекрасен удар от границата на наказателното поле, само че топката мина настрана от вратата. В 38-ата минута Марселиньо получи топката на точката на дузпата и стреля в левия ъгъл на вратаря Миодраг Митрович, който обаче съумя да избие.

В 47-ата минута Мартин Минчев опитва удар по диагонала, само че топката срещна тялото на защитник. Малко по-късно Патрик открадна топката в личната си половина и откри отдясно Исмаил Иса, който се подхлъзна и не съумя да овладее топката. Иначе нападателят на варненци излизаше очи в очи с Владо Стоянов. В 53-ата минута Сисиньо приключи многоходова композиция на домакините, само че след удара му топката се отби в крайник на бранител на Черно море. В 58-ата минута Рафаел Форстер стреля от директен свободен удар, само че над гредата. В 73-ата минута Швиерчок бе изведен на добра позиция и стреля, само че Миодраг Митрович избави.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР