Черно море записа успех при гостуването си на Ботев в

...
Черно море записа успех при гостуването си на Ботев в
Коментари Харесай

Черно море обърна Ботев в Пловдив при 19-годишните

Черно море записа триумф при гостуването си на Ботев в Пловдив в мач от 24-ия кръг на Елитната група до 19 години. “Моряците ” удариха противника с 4:1. Варненци отстъпваха в резултата на почивката, само че през втората част стигнаха до цялостен поврат.

Домакините поведоха с гол в 26-ата минута от дузпа, отсъдена за игра с ръка в наказателното поле на Мартин Дичев. До края на първата част “моряците ”, водени от Мартин Христов, сътвориха няколко положителни обстановки, само че по този начин и не съумяха да осъществят нито една.

Влезлият на промяна на почвиката Денислав Ангелов изравни. Младият нападател на Черно море засече с глава центриране от корнер за 1:1 в 55-ата минута. В 62-рата Данаил Димов с топовен удар по диагонала изведе своите напред, а в 68-ата Велислав Василев повиши на 3:1 след хубава офанзива отляво. Крайното 4:1 оформи Денислав Ангелов в 82-рата минута.

Така Черно море остава водач в класирането с актив от 60 точки, с 4 повече от втория Лудогорец.

В идващия кръг “моряците ” одобряват Сливен. Срещата е на 30 април, вториник от 16,30 часа на стадион “Корабосторител ” под Аспаруховия мост.

Съставът на Черно море: Иван Дичевски, Александър Георгиев, Даниел Стоянов, Георги Топалов, Мартин Дичев, Петър Вуцов, Павел Георгиев, Велислав Василев (73-Антоан Вълчев), Данаил Димов (78-Иван Иванов), Лъчезар Йорданов, Христов Иванов (46-Денислав Ангелов).

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР