Черно море записа разгромна победа в последната си контрола от

...
Черно море записа разгромна победа в последната си контрола от
Коментари Харесай

Панайотов вкара от центъра при победата с 6:1 над Лого . Илиан Илиев пусна 13 таланти от школата

Черно море записа разгромна победа в последната си контрола от предсезонната подготовка. “Моряците ” победиха отбора на Локомотив Горна Оряховица с 6:1 на стадион “Тича ” във Варна. Матиас Курьор на два пъти в 18-ата и 26-ата минути,  Васил Панайотов в 45-ата вкара страховит гол от центъра на терена, Денислав Ангелов в 66-ата и 89 минути, и Радослав Златев в 76-ата осъществиха за варненци. Гостите понижиха посредством Петър Чалъков в 38-ата минута. В мача Илиан Илиев употребява 13 юноши излезли от школата на Черно море, като огромна част са от тима на “зелено-белите ” в елитната група до 19 години.

Срещата стартира с напън на Черно море и доникъде на първата част “моряците ” сътвориха куп положения пред вратата на противника. В 12-ата минута Стефан Станчев стреля рисково с глава след центриране от корнер на Илиан Илиев, само че около гредата. В 14-ата Исмаил Иса получи пас в наказателното поле от Матиас Курьор, съумя да овладее и да насочи удар, само че се получи рикошет и кълбото излезе в корнер, от който не последва нова заплаха пред вратата на Християн Христов.

Две минути по-късно Курьор насочи страховит удар от придвижване, само че стражът на гостите мазета в корнер. След осъществяването му Исмаил Иса стреля с глава, само че около страничната греда. В 18-ата Матиас Курьор с глава изведе “моряците ” напред в резултата. Нападателят засече центриране на Стефан Станчев. В 26-ата минута Стефан Велев откри Курьор пред границата на наказателното поле, който финтира защитник и стреля за 2:0. В 31-вата минута Владо Мирчев бе изведен самичък против вратаря и стреля, само че Иван Дюлгеров съумя да избави. В 38-ата минута Петър Чалъков бе изведен на добра позиция и прати топката в далечния ъгъл за 2:1.
Малко по-късно Иван Дюлгеров не съумя да отиграе топката по най-хубавия метод и разреши на футболист на гостите да я отнеме и стреля от дребен ъгъл, само че в навън. В последната минута на първата част Васил Панайотов лиши топката в централния кръг и с доста техничен изстрел съумя да трансферира вратаря Християн Христов за 3:1.
В 49-ата минута Исмаил Иса получи топката настрана от наказателното поле, промуши топката сред краката на защитник и стреля от дребен ъгъл, само че топката се отби в страничната греда и излезе в навън. В 51-вата Матиас Курьор от близо не можа да уцели топката и пропусна да осъществя нов гол във вратата на Локомотив. В идната офанзива Иса постави топката на главата на Стефан Велев, само че той стреля право в ръцете на вратаря на гостите. В 57-ата минута Петър Чалъков изпревари Емил Янчев и му лиши топката. Напредна самичък против Иван Дичевски и стреля, само че младият вратар на Черно море съумя да избави с крайник. В 66-ата минута влезлият на промяна Денислав Ангелов повиши на 4:1. Стефан Велев се възползва от неточност на вратаря на Локо Гражданско отделение и лиши топката, подаде към Ангелов, който на празна врата осъществя нов гол. В 70-ата минута Илиан Илиев направи седем смени. В игра се появиха юношите Росен Стефанов, Павел Георгиев, Златин Михайлов, Мартин Дичев, Николай Златев, Петър Вуцов и Радослав Златев. Те заеха местата на Стефан Станчев, Виктор Попов, Цветомир Панов, Васил Панайотов, Патрик Андраде, Илиан Илиев и Стефан Велев. В 76-ата минута Радослав Златев засече с крайник центриране отдясно и реализирза за 5:1. В 89-ата минута Денислав Ангелов с бомбен удар оформи крайното 6:1.

СНИМКИ ОТ МАЧА ВИЖТЕ ТУК

Съставите:
Черно море: Иван Дюлгеров (46-Иван Дичевски), Емил Янчев, Стефан Станчев (70 Росен Стефанов), Виктор Попов (70 Павел Георгиев), Цветомир Панов (70 Златин Михайлов), Васил Панайотов (70 Мартин Дичев), Патрик Андраде (Николай Златев), Илиан Илиев (70 Петър Вуцов), Матиас Курьор (60-Денислав Ангелов), Стефан Велев (70 Радослав Златев), Исмаил Иса (60-Леандро Андраде).
Локо Гражданско отделение: Христов, Ташолов, Тенев, Митев, Райчев, Иванов, Чалъков, Бакарджиев, Винков, Цачев, Мирчев

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР