Черно море записа разгромна победа в последната си контрола от

...
Черно море записа разгромна победа в последната си контрола от
Коментари Харесай

Черно море завърши контролите с победа

Черно море записа разгромна победа в последната си контрола от предсезонната подготовка. " Моряците " победиха отбора на Локомотив Горна Оряховица с 6:1 на стадион " Тича " във Варна. Матиас Курьор на два пъти в 18-ата и 26-ата минути, Васил Панайотов в 45-ата вкара страховит гол от центъра на терена, Денислав Ангелов в 66-ата и 89 минути, и Радослав Златев в 76-ата осъществиха за варненци. Гостите понижиха посредством Петър Чалъков в 38-ата минута. В мача Илиан Илиев употребява 13 юноши излезли от школата на Черно море, като огромна част са от тима на " зелено-белите " в елитната група до 19 години.

Срещата стартира с напън на Черно море и доникъде на първата част " моряците " сътвориха куп положения пред вратата на противника. В 12-ата минута Стефан Станчев стреля рисково с глава след центриране от корнер на Илиан Илиев, само че около гредата. В 14-ата Исмаил Иса получи пас в наказателното поле от Матиас Курьор, съумя да овладее и да насочи удар, само че се получи рикошет и кълбото излезе в корнер, от който не последва нова заплаха пред вратата на Християн Христов.

Две минути по-късно Курьор насочи страховит удар от придвижване, само че стражът на гостите мазета в корнер. След осъществяването му Исмаил Иса стреля с глава, само че около страничната греда. В 18-ата Матиас Курьор с глава изведе " моряците " напред в резултата. Нападателят засече центриране на Стефан Станчев. В 26-ата минута Стефан Велев откри Курьор пред границата на наказателното поле, който финтира защитник и стреля за 2:0. В 31-вата минута Владо Мирчев бе изведен самичък против вратаря и стреля, само че Иван Дюлгеров съумя да избави. В 38-ата минута Петър Чалъков бе изведен на добра позиция и прати топката в далечния ъгъл за 2:1.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР