Черно море записа победа с 2:0 при гостуването си на

...
Черно море записа победа с 2:0 при гостуването си на
Коментари Харесай

Черно море удари Берое насред Стара Загора

Черно море записа победа с 2:0 при гостуването си на Берое в мач от 3-ия кръг на efbet Лига в Стара Загора. Родриго Енрике (47) и Файсел Касми (56) осъществиха попаденията за " моряците ".
 Черно море удари Берое посред Стара Загора
Черно море не стартира дуела по най-хубавия метод и позволи сериозна заплаха пред своята врата още в 4-ата минута. Леброн направи пробив отляво, центрира по земя и откакто футболист на гостите протегна крайник и отклони топката, тя попадна в Илия Стефанов, който я насочи технично в левия ъгъл на Георги Георгиев, само че кълбото се отби в страничната греда. Кълбото попадна в Абубукар Тунгара, който шутира, само че стражът на варненци мазета в корнер. След осъществяването му Абубукар Тунгара още веднъж стреля рисково, само че този път с глава, но Георгиев бе заел добра позиция и избави.
 Черно море удари Берое посред Стара Загора
В 25-ата минута Файсел Касми опита да стреля от неуместна позиция, само че ударът му бе блокира. Топката попадна в Родриго Енрике, който финтира защитник и стреля по диагонала, само че стражът Бакер мазета в корнер. В 43-ата минута Тунгар получи топката на скорост в наказателното поле и стреля незабавно, само че прекомерно едва и в ръцете на Георгиев.

 Черно море удари Берое посред Стара Загора
Само две минути след почивката Черно море откри резултата. Капитанът Васил Панайотов бе изведен отдясно в наказателното поле и пусна акуратен пас по земя в наказателното поле, където Родриго Енрике насочи топката от към точката на дузпата за 1:0. В 56-ата минута Стефан Велев бе изведен отдясно, напредна и потърси на задна греда Родриго Енрике. Стражът на Берое опита да пресече топката и игра с нея, само че тя попадна във Файсел Касми, който от към 12-13 метра простреля Бакер за 2:0.
 Черно море удари Берое посред Стара Загора
В 72-рата минута Берое имаше искания за дузпа. Виктор Попов сбърка подаване към Влатко Дробаров, което разреши на Кукула да отнеме и да излезе самичък против вратаря. Футболистът на Берое преодоля страбът на варненци, само че по-късно северномакедонецът леко побутна нападателя на домакините, който падна и незабавно изиска дузпа. Ситуацията беше прегледана със системата ВАР, а основният арбитър Волен Чинков реши, че няма задоволително учредения да отсъди углавен удар. В 75-ата минута Кукула насочи страховит техничен удар дт фаул, топката се отби от напречната греда и тупна пред голлинията. Домакините имаха искания, че топката е влезнала с целия си размер във вратата, само че попадение не бе зачетено.
 Черно море удари Берое посред Стара Загора


В 90-ата минута Павел Георгиев изведе е Гомеш самичък против вратаря, а нападателят осъществя трети гол, който обаче не бе зачетен поради засада.

Съставът на Черно море: Георги Георгиев, Живко Атанасов, Влатко Дробаров, Цветомир Панов, Виктор Попов, Васил Панайотов (89-Павел Георгиев), Пабло Гарсия, Леандро Андраде (78 - Зе Гомеш), Файсел Касми (81-Даниел Димов), Стефан Велев (89-Велислав Василев), Родриго Енрике (81-Мартин Дичев).
 Черно море удари Берое посред Стара Загора

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР