Черно море записа пета поредна победа у дома, след като

...
Черно море записа пета поредна победа у дома, след като
Коментари Харесай

Черно море с пета поредна домакинска победа! Варненци биха Етър за първи път от 29 години

Черно море записа пета поредна победа вкъщи, откакто в мач от 17-ия кръг на Първа лига би Етър с 1:0. Това бе първи триумф на " моряците " над този противник от 29 години насам. Единственият гол вкара резервата Радослав Василев, който бе прецизен в 63-ата мин.  Срещата се игра при доста ниски температури, а тук-там по терена на " Тича " имаше и сняг.

``
реклама

Първата действителна заплаха в срещата пристигна чак в 25-ата минута. Тогава отдалечен удар на Аристот Ндонгала бе допрян от Христо Иванов, с цел да се отбие в гредата и да излезе отвън терена. Малко по-късно още веднъж крилото стреля от отдалеченост, като Иванов улови кълбото.

Резултатът бе открит от домакините в 63-ата минута. Най-добрият в мача - 17-годишният Мартин Минчев, проби по лявото крило и откакто се освободи от Иван Скерлев, центрира чудесно към Радослав Василев, който се бе появил в игра единствено минута по-рано, и засече кълбото в мрежата. До края на дуела Жоржиньо имаше добър късмет, само че вратарят Христо Иванов мазета удара му в корнер.

След тази среща Черно море изпревари Етър на шестата позиция преди останалите дуели от кръга.

СНИМКИ ОТ МАЧА ВИЖТЕ ТУК

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР