Черно море загуби с 0:1 като гост на Ботев (Пловдив)

...
Черно море загуби с 0:1 като гост на Ботев (Пловдив)
Коментари Харесай

Черно море загуби с 0:1 като гост на Ботев

Черно море загуби с 0:1 като посетител на " Ботев " (Пловдив) в мач от 27-ия кръг на efbet Лига. Единственото попадение в дуела осъществя Мохамед Брахими в 28-ата минута. По този метод " канарчетата " реализираха първа победа над " моряците " от 2020 година насам. Воденият от Азрудин Валентич отбор реализира стратегически доста значим триумф в борбата за третото място, като има с 4 точки повече от варненци.

Ботев Пловдив поведе с 1:0 в 28-ата минута. Тодор Неделев пусна отличен извеждащ пас към Мохамед Брахими, който се измъкна зад защитата на Черно море, след което навлезе в наказателното поле на гостите и вкара топката в левия ъгъл на вратата на Иван Дюлгеров, написа Dsport. Родриго Вилела насочи прекрасен удар от въздуха, от границата на наказателното поле на Ботев Пловдив, само че топката мина над напречната греда на вратата на Георги Аргилашки. В първата минута на добавеното време на първата част Матиас Курьор стреля с глава, само че неопределено в навън. 

Ботев можеше да вкара втори гол в 46-ата минута. Емануел Току пусна доста добър пас към Па Конате, който излезе самичък против Иван Дюлгеров и стреля около него, само че Живко  Атанасов се намеси решаващо и почисти топката преди тя да влезе във вратата. Черно море сътвори напрежение пред вратата на Ботев Пловдив в 61-ата минута, когато Супрайен не съумя да почисти една топка и тя попадна в Закария Беншаа, който стреля, само че Матиас Курьор се оказа на пътя на топката. Три минути по-късно последва центриране в наказателното поле на Ботев Пловдив, където Георги Аргилашки излезе, само че не съумя да боксира добре топката и тя попадна в обсега на Закария Беншаа, който насочи акробатичен ножичен удар, само че топката мина над напречната греда и излезе в навън. Тодор Неделев насочи подъл удар в 69-ата минута, само че Иван Дюлгеров съумя да се намеси и да избие в корнер. Пет минути по-късно Тодор Неделев подаде към Па Конате, който остро центрира в наказателното поле на Черно море и даже се опита да трансферира Иван Дюлгеров, само че вратарят внимаваше и улови топката. Пабло Гарсия насочи прекрасен удар от разстояние в 82-ата минута, само че топката мина на сантиметри над напречната греда на вратата на Георги Аргилашки. Черно море направи доста сериозен пропуск в 83-ата минута. След центриране в наказателното поле на Ботев Пловдив, Георги Аргилашки се размина с топката, след което Закария Беншаа беше задължен да вкара в опразнената врата, само че не съумя да насочи тъкмо топката и стреля в навън. В четвъртата минута на добавеното време на мача Пабло Гарсия центрира в наказателното поле на Ботев Пловдив от корнер, след което Курьор стреля с глава, само че неопределено в навън. 

Черно море: 25. Иван Дюлгеров – 6. Виктор Попов, 3. Живко Атанасов, 26. Влатко Дробаров, 32. Мартин Дичев - 27. Даниел Димов, 23. Пабло Гарсия – 10. Велислав Василев (62` - 39. Николай Златев), 77. Стефан Велев (74` - 8. Мазир Сула), 7. Родриго Вилела (46` - 31. Закария Беншаа) – 19. Матиас Курьор
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР