Черно море Тича в пълния си състав продължава да се

...
Черно море Тича в пълния си състав продължава да се
Коментари Харесай

Трета поредна победа за Черно море Тича. Варненци удариха Спартак в Плевен

Черно море Тича в цялостния си състав продължава да се показва обещаващо и реализира нова победа - 80:68 като посетител на Спартак Плевен. Тя е трета поредна, като една от тях е в шампионата за Купата на България. Плевенчани останаха единственият тим без победа досега след седмия кръг.

 
Първото полувреме бе доста равностойно, с по-добра първа четвърт за гостите и по-силна втора част за Спартак. На почивката разликата бе минимална, като всичко остана да се реши през второто полувреме. След подновяването на играта обаче Черно море взе лек превес, само че по този начин и не успяваше да се откъсне. Варненци водеха с няколко точки - 3-4 до 7 в края на частта. И в последния интервал обаче Спартак не спря да се бори и не позволяваше разликата да се усили. Пет минути преди сирената въпреки всичко Черно море поведе с 9 и изглеждаше, че държи нещата под надзор. Седрик Боуен обаче върна интригата с два бързи коша. Минималното, до което съумяха да смъкват домакините, бе пет точки, а Черно море бе единственият тим, който вкарваше кошове в последната минута и половина, с цел да оформи крайния резултат и най-голямата разлика в срещата.
 
Спартак игра единствено със 7 играчи в дуела, а Черно море заложи на малко повече, само че също без особена ротация.
 
Симеон Илиев бе най-резултатен с 21 точки, Венелин Христов продължава със мощните си игра от началото на сезона и означи 17 точки.
 
За Спартак Седрик Боуен осъществя 19, а всичките точки на отбора бяха маркирани от петима състезатели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР