Черно море Тича си тръгна от Плевен с крехък аванс

...
Черно море Тича си тръгна от Плевен с крехък аванс
Коментари Харесай

Дарин Великов бесен: Играем безумни мачове

Черно море Тича си потегли от Плевен с нежен задатък от 3 точки след първия мач против Спартак от втория стадий на 1/8-финалите за Купа България след 88:85. Треньорът на варненци Дарин Великов обаче не съумя да зарадва до дъно на триумфа поради травмата на Симеон Илиев, а също така изрази недоволството си от новия формат на конкуренцията.

 

“Тепърва ще забележим какво е положението на Симеон Илиев в елементи. Съжалявам доста, само че аз за това приказвах – за тези безумни мачове, които са играят за тази купа. Аз не виждам смисъл, вероятно другата седмица ще проведа диалог с президента. Ние до този миг сме похарчили над 5000 лева и с цел да стигнем до 1/4-финал или 1/2-финал, би трябвало да похарчим над 10 000 лева, да изминем към 4000-5000 км. за два мача ”, сподели Дарин Великов след мача в Плевен.

“Направихме си труда да проверим. В момента на никое място в Европа няма такава система на осъществяване на Купа. Трябва да играем безумни мачове, да бъдат с тимове, които сякаш не играят в Европа, а те трябваше да се проведат септември, внезапно ги играем декември. Следващите срещи са на 27 декември и 3 януари, което значи, че в случай че по чоп ти се падна да гостуваш във втория да вземем за пример на 1000 км. На 2 януари и страната не действа ”, добави наставникът на Черно море Тича.

“За нас тези срещи бяха потребни само, с цел да напреднем в игрова конюнктура, тъй като това ни липсваше в първия месец и половина от сезона. Видяхте какво става в подобен мач пък се контузва главен играч, който се надявам да се оправи до дуела с Берое. На полувремето при 14-15 точки за нас знаех, че ще последва спад. Ние пътувахме в деня на мача. Изобщо имаше доста предпоставки това да се случи. Имаме реванш. Играчите знаят, че има още един дуел. За нас бе значимо да изиграем този. Мислите ни са ориентирани към срещата с Берое в събота. Там бе ориентирана и подготовката ”, разкри още Дарин Великов. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР