Черно море Тича победи Ямбол в среща за третото място

...
Черно море Тича победи Ямбол в среща за третото място
Коментари Харесай

Черно море Тича би Ямбол и завърши трети на трунира в Плевен

Черно море Тича победи Ямбол в среща за третото място в “Купа Плевен ” със 107:67. " Моряците " демонстрираха радикално друго държание на терена от вчерашната среща с Пирот и очевидно недоволни от личната си игра от предния мач, през днешния ден бяха мощно стимулирани. Агресивността в двете етапи на играта докара от сериозната разлика в резултата.

``
реклама
Ето какво показа и старши-треньора на варненци след срещата:
”Ние имахме радикално друго държание по отношение на вчерашния мач, по този начин се получи и при Ямбол. Те направиха страховит мач през вчерашния ден, до момента в който нашият беше през днешния ден. Все отново е подготовка и тези възходи и спадове са по-приемливи в този интервал, само че би трябвало да се минимизират с наближаването на сезона.
Аз съм удовлетворен от експанзията и скоростта с която играхме. Раздаването на топката и желанието на всеки един да въвлече съотборниците си в нападението окрилява всеки. Оттам идват и отворените стрелби, лесните кошове на контраофанзива, битките в нахлуване и възможностите за повторна офанзива. Защитата също приличаше на това, което пожелаваме и се надяваме да доусъвършенстване с течение на времето. Разликата в разнообразни моменти от мача, както и въртенето на състава от страна на Иван Чолаков ни разреши да дадем и много минути на по-младите, които оправдаха наличието си на игрището. След вчерашния мач бях отчаян от дейностите ни и духа ни, а през днешния ден съм на другия полюс. Имаме още много работа, която сме безусловно задължени да свършим, тъй като към момента нищо на този свят не се случва от единствено себе си. Проблясъците ни би трябвало да се трансфорат в жанр на държание и игра. ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР