Черно море Тича победи Спартак Плевен като гост с 87:85

...
Черно море Тича победи Спартак Плевен като гост с 87:85
Коментари Харесай

Страхотен Черно море Тича удари Спартак след драма в Плевен

Черно море Тича победи Спартак Плевен като посетител с 87:85 в трагичен мач от 15-ия кръг от НБЛ. Отборите изиграха доста оспорван конфликт и след няколко смени на водачеството и огромни серии варненци си потеглиха с триумфа. Те имат 6 победи и 9 загуби и са шести във краткотрайното класиране, а плевенчани са с актив 3-12. В идващия кръг Черно море Тича посреща Академик Бултекс 99, а Спартак гостува на Черноморец, написа BGbasket.com.

Няколко смени на водачеството в първите минути дадоха звук на мача, а след още няколко домакините стигнаха до дребна преднина в края на първата четвърт при 22:19. След равностойни минути при започване на втория интервал Черно море Тича направи отлична серия от 9:0 и обърна резултата, като остана напред до почивката за 47:41.

След подновяването на играта никой от тимовете не съумя да се откъсне напред над шест минути. След като се стигна до тъждество при 59:59 обаче Спартак направи серия от 13:0, с цел да завърши третата част, като това беше основен момента. Плевенчани останаха напред през последния интервал, само че тогава пристигна моментът на Черно море за серия от 14:0. Така при три минути до края всичко стартира изначало при резултат 81:81. В последните офанзиви гостите взеха преднината и с помощта на по-здрави нерви и сполучливи наказателни удари на Коча Йовович удържаха успеха.

Николай Георгиев изигра отличен мач за спечелилите и приключи с 29 точки и 10 битки при пукотевица 13/16 за две точки, а с 26 точки и 6 асистенции се включи Джими Гавин. Симеон Илиев пък приключи с 18 точки и 9 битки.

За Спартак Константин Коев записва 20 точки и 10 битки, 14 означи Димитър Маринчешки, а с по 12 плюс по 6 асистенции се регистрираха Мартин Маринов и Цветослав Острев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|У
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР