Черно море стартира в Efbet лига с две победи и

...
Черно море стартира в Efbet лига с две победи и
Коментари Харесай

Илиан Илиев разкри какъв Черно море иска да вижда във всеки мач

Черно море започва в Efbet лига с две победи и е водач в класирането дружно с Лудогорец. В събота „ моряците ” ще опитат да запазят първо място с нов триумф, този път над Етър, който също е без загуба.

Дали мина еуфорията от триумфа на „ Армията ”, по какъв начин ще походят „ моряците ” против „ болярите ” и за какво се разделиха с Мартин Костадинов? На тези и други въпроси дава отговор треньорът на варненския отбор Илиан Илиев в изявление за „ Петел ”.

- Г-н Илиев, мина ли еуфорията от гръмкия триумф на ”Армията ” и ще останат ли играчите ви крепко стъпили на земята?

- По принцип ние не изпадаме в еуфория, защото силите в шампионата са изравнени. Поздравявам футболистите за старанието и всичко, което  направиха против ЦСКА, само че в случай че нямахме и късмет в някои ситуаци,  мачът можеше да тръгне в друга посока. Не сме изпадали в еуфория, тъй като момчетата знаят с какъв брой доста труд влязохме в шестицата предния сезон. Знаят, че не тръгнахме по най-хубавия метод, само че след това успяхме да обърнем нещата и постигнахме резултати. Това, че са си свършили добре работата против ЦСКА, не значи, че би трябвало да изпадат в еуфория, а да работим повече, с цел да реализираме и отсега нататък това, към което се стремим.

 

- Направихте желан старт и вдигнахте високо летвата. Може ли вашият тим да се трансформира във фактор в елита?

- За фактор е рано да приказваме, тъй като шампионата е доста дълго, а тимовете са равностойни. Нещо, което е значимо, е да се опитваме постоянно да играем футбол и да побеждаваме. Да сме дисциплинирани, когато имаме топката, да сме нападателни, когато желаеме да си я върнем, и с играта си да върнем хората на трибуните. Започне ли да идва повече аудитория, значи се оправяме.

 

- Ще продължи ли Черно море с успехите в събота?

- Най-важно ще е да практикуваме нашия жанр и да го наложим. Етър са добър тим, резервираха състава и не изгубиха от ЦСКА и Левски. Така че всички, които излязат да играят за Черно море, би трябвало да изпълнят поставените задания и да се забавляват.

 

- Респектирани ли сте от „ болярите ”?

- Респект и почитание имаме към всеки тим. Важното е да няма подценяване, с цел да не си сътворяваме сами проблеми.

 

- Кой ще замести санкции Виктор Попов?

- Като пристигна мача, ще разберете. Има още време, имаме и още една подготовка.

 

- Защо дадохте чартърен на Дунав Мартин Костадинов?

-  Вижте, през последната година Мартин позагуби темп поради травмите и в този миг за него е добре, че отива в тим, където има повече гаранции, че ще играе, с цел да си върне формата. През зимата той още веднъж ще е наш.

 

- Казахте, че търсите един или двама бранители, а от младите ви футболисти се интересуват други тимове. Има ли развиване по възможните прехвърляния?

- На този стадий – не. Мога единствено да кажа, че ползата към нашите гении е от тимове във Втора лига.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР