Черно море ще стигне до Шумен и градът ще стане

...
Черно море ще стигне до Шумен и градът ще стане
Коментари Харесай

75-годишна жена: Ванга ми каза, че вода за пиене няма да има, а морето ще залее сушата

Черно море ще стигне до Шумен и градът ще стане пристанище. Това предсказване чула на млади години от устата на Ванга доайенката в различната медицина Атанаска Стратева, оповестява „ Телеграф “, представен от Блиц.
 
„ Тя ми сподели, че ще си намеря мъж от Шумен. И по този начин апропо, ми вика: „ Абе ти знаеш ли, че тоя град ще стане един ден пристанище. Аз тогава я попитах – ще мога ли да се окъпя. А Ванга ми отвръща: „ Ти няма, нито децата ни, само че твоите внуци, въпреки и на напреднала възраст, ще се топят в морето “, спомни си 75-годишната жена от Велики Преслав.

Тя не знае какъв прелом би трябвало да стане, че морето да се реалокира, само че пресмята на база възрастта на внуците си, че към 2050 година това може да се случи.
 
В оня ден пророчицата ѝ предала и други свои видения за непознати заболявания, за бъдещето на България и света, само че я зарекла да ги огласи след най-малко 50 години.
 
„ Обясни ми, че хората още не са готови за тази информация. Аз вървях при нея през 1964 година и смятам, че към този момент е пристигнало времето да опиша всичко, което Ванга ми заръча “, декларира Стратева.
 
В оня ден наподобява пророчицата имала доста мощен транс, в който прозряла много напред в бъдещето. Преди морето да се реалокира, тя провидяла, че ще стартира да има проблеми с неналичието на вода.

Растителният и животинският свят също ще страдат от заболявания.
 
Тогава стартира да вика: „ Хората не сме хора, доста сме неприятни, алчността и злобата ще ни погубят като свят. Ти обичаш мед, но няма да го има. Лукът и чесънът ще изчезнат. Няма да има вода, ще има злато, ни никой нищо няма да може да купува. Наводнения и пожари идат. И такива заболявания, които ще взимат по доста жертви едновременно “, разказа чутото Атанаска.
 
После именитата ясновидка почнала да приказва неща, които изискват по-специално тълкувание. Обяснила, че с цел да се спасим в тия дни, би трябвало да се обединим.
 
Ванга споделила още, че краят на света идва, само че да не се плашим, „ вие сте си го провокирали. И орехи няма да има, а като орех няма и мозък няма “.
 
Петричката ясновидка видяла и различен забавен миг. При него „ самолети ще ни пускат буболечки бионашественици, с цел да унищожат българската почва и растенията “.
 
„ Ала всичко това ще е съзнателно “, рекла Ванга.
 
„ Аз да си призная не обърнах тогава доста внимание на тези думи, защото имах персонални проблеми, за които бях пристигнала “, откровена е Атанаска Стратева. Пояснява, че ходила едвам 16-годишна при пророчицата поради майка си, която била с диагноза рак и с няколко интервенции.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР